HHC olej z vlastnej produkcie aj na bolesti chrbta

Z našej vlastnej produkcie konope vyrábame nielen CBD olej, ale aj HHC olej a ďalšie HHC výrobky, ktoré ponúkame v našom e-shope. Povieme vám však viac.

Veľkou výhodou vlastnej produkcie je, že presne viete, čo výrobky obsahujú a ako sa vyrábajú, od čoho sa, samozrejme, odvíja aj ich konečná kvalita. Naše rastliny konope pestujeme čisto ekologicky a vyrábame z nich produkty lokálne v Čechách a na Slovensku. Okrem toho máme aj vlastné laboratórium, kde výrobky testujeme aj s ohľadom na udržateľnosť a nízku uhlíkovú stopu. Zameriavame sa tak na čisté, čo najviac ako to ide prírodné, produkty prémiovej kvality, ku ktorým sa naši zákazníci radi vrátia.

hhc olej predaj

Silný 50 % HHC olej

Keď nazrieme do ponuky, HHC olej sa dá vybrať z dvoch rôznych koncentrácií – 20 % a silný 50 %. Ten má v zložení až 5000 mg HHC namiešaného v kvalitnom organickom orieškovom oleji. Podobne, ako je to pri všetkých našich olejoch, aj orieškový je pre HHC extrakt nosičom a umožní mu omnoho vyššiu vstrebateľnosť v organizme, a navyše aj väčšiu stabilitu kvality. Produkt neobsahuje THC (ktoré je zakázané a psychoaktívne), ani žiadne chemické dochucovadlá. Jeho kvalita je pod drobnohľadom nášho laboratória, ktoré kontroluje obsah ťažkých kovov či iných nečistôt. Olej s HHC je veľmi obľúbený pre relaxačné a uvoľňujúce účinky, ale aj pri riešení problémov s nevoľnosťou, či bolesťami, vrátane bolestí v oblasti chrbta, ktoré trápia mnohých.

HHC olej: Microdosingom zabránite problémom

Všetko má svoje limity a dávkovanie je pri produktoch HHC nesmierne dôležité. Pokiaľ nemáte skúsenosť, určite sa poraďte a začnite s microdosingom, dávkovaním vo veľmi malých množstvách, a to aj v prípade, že olej je určený na vonkajšie použitie. Cez pokožku sa totiž veľmi rýchlo dostane aj do tela a krvného obehu.

Účinky by ste mali pocítiť, a pokiaľ vás zaujíma viac, prečítajte si naše predošlé články v blogu alebo si prezrite priamo našu ponuku výrobkov TU. Orieškový olej s HHC sa však pre mnohých môže stať účinným prípravkom, ktorý bude napomáhať v prekonávaní rôznych fyzických i psychických záťaží alebo bolestí.

hhc olej cisty

Používáme ověření věku Adulto